V pondělí 8. srpna pracovní den v Brně

V pondělí 8 srpna jsem navštívil pracovně město Brno. Rán jsem společně s náměstkem primátorky Petrem Hladíkem a náměstkem hejtmana Jihomoravského kraje Janem Zámečníkem začali kontaktní kampaní v ulicích města před blížícími se komunálními a senátními volbami. Zpětné vazby od občanu si moc vážím a byl jsem za ní i tentokrát moc rád.

V pozdějším čase jsme navštívili Národní úřad pro kybernetickou bezpečnost a s vedením úřadu vč. pana ředitele Lukáše Kintra jsme se bavili o aktuálních výzvách kyberbezpečnosti.

Měli jsme i velmi důležitou tiskovou konferenci k Milostivému létu 2, které se spustí 1. září a bude trvat přesně 3 měsíce. Po tiskové konferenci jsme měli prima oběd s Mladými lidovci.

Odpoledne jsme se setkali s radním pro sociální věci Martinem Vrubelem v městské části Brno – střed. Společně jsme navštívili sociální odbor a s paní vedoucí diskutovali o náhradní rodinné péči, opatrovnictví a ukrajinských dětech.

Den jsme zakončili návštěvou Armády spásy a jejich zařízení, kde pomáhají lidem bez domova zpět do standardního způsobu života.

Leave a Reply