SPOLU opět v Pardubickém kraji

V pondělí 21. března jsme strávili s kolegy poslanci Pavlem Svobodou, Davidem Šimkem a Karlem Haasem zvolenými za koalici SPOLU v Pardubickém kraji v severovýchodním cípu našeho kraje. Hned ráno jsme navštívili pekárnu Sázava v Lanškrouně. Tato lanškrounská pekárna je velká firma se 400 zaměstnanci, skoro 40 vyhlášenými pekařstvími. Vybudována byla tzv. z garáže. Poctivé řemeslo s důrazem na kvalitu se vyplatilo a zákazníci si toho, jak je vidět, cení. Po návštěvě pekárny jsme se setkali se starostou Lanškrouna panem Radimem Vetchým.

Náš program v regionu uzavřela více jak dvouhodinová debata se starosty celého ORP. Témat byla celá řada od odpadového hospodářství přes stavební zákon až po sport a Národní sportovní agenturu nebo současnou pomoc ukrajinským uprchlíkům. Zpětnou vazbu se společně s kolegy poslanci pokusíme v některých bodech, v kterých to lze, dále posunout na celostátní úrovni.

Takováto setkání, jaké jsme absolvovali dnes, jsou vždy velmi inspirativní  a doufám i velmi přínosná pro všechny zúčastněné a již nyní se těšíme na jejich opakování.

Leave a Reply