Křesťanští demokraté v Pardubickém kraji zahájili volební kampaň

Letohrad, Pardubice (14. 9. 2017) – Lidovci zahájili ve středu kontaktní volební kampaň i v Pardubickém kraji. První mítink proběhl na Orlickoústecku v Letohradě. Setkání s občany a následného posezení při kávě se zúčastnili přední kandidáti KDU-ČSL: lídr Marek Výborný, trojka kandidátky Michal Kokula, dále pak Jitka Moskvová, Radomil Kašpar, Petr Čada a Václav Polák. Mezi kandidáty byla i krajská zastupitelka Jana Skalická z Letohradu.

Volební tým se chystá do voleb navštívit všechna větší města v Pardubickém kraji.  „Chceme se s občany potkat přímo na náměstích a v ulicích, diskutovat s nimi a představit jim náš volební program. Neplánujeme žádné koncerty a jiné doprovodné akce. Chceme naslouchat, diskutovat a vysvětlovat. Zájemce budeme zvát na posezení při kávě a budeme se těšit na konstruktivní diskuzi.“ vysvětluje jednička kandidátky a ředitel Gymnázia, Pardubice, Mozartova 449 Marek Výborný.

V pátek 15. září zahájí lidovci kampaň i v krajském městě. V 15 hodin se sejdou před sochou Jana Kašpara a vydají se po třídě Míru oslovovat voliče. Kandidáty podpoří i žlutý tým a zástupci mládežnických organizací Mladí křesťanští demokraté a Mladí lidovci.

Srdečně zveme občany a těšíme se na setkání.

Fototermín žlutého týmu KDU-ČSL pro média:             pátek 15. 9. v 15 hodin u sochy Jana Kašpara na tř. Míru

TZ KDU-ČSL_14.09.2017 ke stažení v PDF

Leave a Reply